کارشناسان هشدار می‌دهند کودکانی که از والدینشان کتک می‌خورند در سنین بزرگسالی، بیشتر در معرض مشکلات سلامت روان هستند.
تاثیر تنبیه بدنی بر مغز کودک
مطالعات جدید نشان می‌دهد تنبیه بدنی کودک بیشتر از آنچه تاکنون تصور می‌شد، بر رشد کودک اثر منفی دارد. نتایج یک مطالعه انجام شده نشان داد که هنوز برخی از والدین از تنبیه بدنی برای تربیت کودک استفاده می کنند. به نظر می‌رسد بسیاری از والدین هنوز هم به تنبیه بدنی اعتقاد دارند. در این مطلب از مجله دلتا درباره تاثیر تنبیه بدنی بر مغز کودک صحبت خواهیم کرد.
تاثیر تنبیه بدنی بر مغز کودک

یک مطالعه جدید از دانشگاه هاروارد نشان داد که کتک زدن حتی ممکن است بیشتر از آنچه تصور می‌شود برای رشد کودک مضر باشد. محققان می‌گویند این کار باعث ایجاد آسیب در مناطقی از مغز می‌شود که در درک نقش داشته است. همچنین تصمیم‌گیری آن‌ها را به طور مستقیم تغییر می‌دهد. رشد مغزی تغییر یافته، ممکن است عواقب جدی برای کودک داشته باشد. کودکانی که خانواده‌های آن‌ها از تنبیه بدنی استفاده می‌کنند، بیشتر دچار اضطراب، افسردگی و مشکلات رفتاری می‌شوند.

پیامدهای تنبیه بدنی کودک
چگونگی رشد مغز، تأثیر تنبیه بدنی در سطح عصبی

متاسفانه بسیاری از مردم، کتک زدن کودک را خشونت تلقی نمی‌کنند. در این مطالعه، چگونگی رشد مغز و تأثیر تنبیه بدنی در سطح عصبی مورد بررسی قرار گرفت.

این مطالعه، مغز ۴۰ کودک که تنبیه شده بودند را بررسی کرد. در ادامه با ۱۰۷ کودک که تنبیه فیزیکی نشده بودند مقایسه شدند. از کودکان نظرسنجی شد و اینکه آیا آزار جسمی جدی داشته اند؟ شرکت کنندگان تحت اسکنر MRI قرار گرفتند و چهره آن‌ها ارزیابی شد.

کودکانی که به آن‌ها ضربه وارد شده بود، فعالیت عصبی بیشتری را بصورت چهره‌های ترسناک از خود نشان دادند. این کودکان با کسانی که هرگز تحت تأثیر تنبیه بدنی قرار نگرفته‌اند متفاوت بودند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *